м. Ужгород, пл. Богдана Хмельницького 2Б, оф.3

+380664409200

Телефонуйте з 10:00 по 20:00

Бронювання турів онлайн

Швидкий зв'язок з нами
Про нас
Рекламное обьявление для администраторов сайта

Марса Алам💛

🔸Надійний захист від вітру. Більшість готелів мають власні бухти, які захищають комплекси від зимових вітрів з моря. Завдяки такому розміщенню, готель надійно захищений і від пилових бурь. Тому тут будемо комфортно відпочивати на цілий рік.

🔸Чудово підходить для відпочинку всією сім'єю. Майже в кожному готелі є піщаний пляж з пологим входом в море, який ідеально підходить для малюків. Для більш дорослих гостей побудовані надійні понтони. Навіть не виїжджаючи з готелю, з понтона ви можете спостерігати як пропливають дельфіни, черепахи, величезна кількість великих і дрібних риб і, звичайно, живі та здорові корали.

🔸Нові готельні комплекси. Марса-Алам курорт молодий (з 2001 року), але дуже активно розвивається! Тому, тут ви не знайдете ні одного старого і занедбаного готелю. Персонал дуже привітний до своїх гостей, харчування різноманітне. А вашими сусідами будуть європейці. Всі готелі працюють на базі харчування "все включено". У багатьох готельних комплексах є дитячі та дорослі басейни, гірки.

🔸Незаймана природа і коралові рифи. Якщо ви рішуче налаштовані подивитися всю красу Червоного моря, Марса-Алам - це саме те місце. Морське життя курорту дивовижне, адже місця занурення все ще незіпсовані.

🔸Куди поїхати на екскурсії і що подивитися? В Асуан (саме південне місто Єгипту, знаходиться на березі Нілу) і Філи (острів посеред Нілу, на якому, по давньоєгипетських повір'ями, був похований Бог Осіріс) можна дістатися тільки з Марса-Алам. Також, у вас є можливість відвідати перлину Єгипту - Луксор, покататися на квадроциклах уздовж узбережжя, спробувати справжню вечерю бедуїнів, відвідати Порт Галиб і багато іншого.

Захотіли в цей чудовий край максимального комфорту та релаксу? Не гайте часу, перший виліт зі Львова вже 26.03!✈️