м. Ужгород, пл. Богдана Хмельницького 2Б, оф.3

+380664409200

Телефонуйте з 10:00 по 20:00

Бронювання турів онлайн

Швидкий зв'язок з нами
Про нас
Рекламное обьявление для администраторов сайта

Хургада vs Шарм-ель-Шейх

Хургада – курорт на західному узбережжі Червоного моря. Раніше тут знаходились рибацькі поселення, готелі ж почали з’являтись у другій частині 20-го сторіччя.

Шарм-ель-Шейх – курорт на півдні Синайського півострову. Існує фактично як туристичний курорт, місцеве населення тут практично не проживає.

Пляжі:

Шарм-ель-шейх: тут є багато коралів, медузок та різноманітних рибок. Часто для заходу в воду потрібні капці. Однак, враження від плавання у масці будуть незабутніми!

Хургада: якщо ви шукаєте пологий вхід та ніжний пісочок – вам сюди. Багатий підводний світ на території готелів тут скоріше виключення. Однак, сім’ї з малятами точно залишаться задоволеними.

Погода:

Хургада: більш вітряна (в залежності від регіону), тому рекомендуємо радити її для відпочинку літом. Зимою ж необхідно вибирати готелі в добре захищених бухтах.

Шарм-ель-шейх: гори захищають курорт від сильних вітрів та непогоди. Саме тому, зимою тут набагато приємніше.

Розваги та пам’ятки:

Шарм-ель-шейх: окрім тусовочних вуличок з барами, дискотеками та розвагами, на вас чекає і Старе місто з надзвичайними морепродуктами. Популярні екскурсії: Гора Мойсея, «Блакитна діра» (Blue Hole) в Дахабі, морська екскурсія в заповідник Рас-Мухаммед або наземна до воріт Аллаха.

Хургада: цей курорт не має настільки крутої інфраструктури як Шарм, однак звідси ви з легкістю можете потрапити в Луксор та «єгипетську Венецію» - Ель-Гуну. Також від Хургади комфортніше їхати на піраміди у Гізу, Каїр.

Шопінг:

І там, і там ви точно зустрінете славетних єгипетських продавців, з якими доведеться добряче торгуватись. Однак, в Хургаді ціни будуть нижче, а магазинів з фіксованою вартістю – більше.